Lidmaatschap

Lid worden van Gospelkoor Vision
Houd je van zingen en wil je ons koor komen versterken dan nodigen we je van harte uit om tijdens één van onze repetitieavonden een kijkje te komen nemen.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20-22 uur in de Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1 te Vriezenveen (naast het gemeentehuis).

Vind je het lastig om ‘zomaar’ binnen te wandelen mag je ook e-mail sturen.

Lid zijn van Gospelkoor Vision

Vision is meer dan een koor alleen, achter de naam Vision schuilt een ware organisatie. Als je lid bent van Vision zul je al snel merken dat er veel georganiseerd moet worden voordat er opgetreden kan worden. Soms moeten er liturgieën uitgewerkt worden, beamerpresentaties worden opgemaakt, het podium moet opgebouwd worden etc.

Natuurlijk is zingend de Blijde boodschap verkondigen de hoofdzaak, maar om dit goed te kunnen doen is het noodzaak dat het koor voorzien is van mooie muziekarrangementen en van goede geluidsapparatuur.

Deze muziekstukken en apparatuur moeten aangeschaft worden en dat kost veel geld. De leden van Vision zijn enthousiast en steken samen de handen uit de mouwen. Zo wordt er jaarlijkse een oud ijzer- en een kerstbroden actie gehouden. Ieder koorlid die op dat moment in de gelegenheid is helpt hierbij….vele handen maken immers licht werk….en het is nog gezellig ook!