Wat bieden wij

Kerkdienst m.m.v. Vision
U kunt ons uitnodigen om uw kerkdienst een speciaal tintje te geven. In dat geval zullen wij tijdens de dienst een aantal liederen ten gehore brengen. We zullen onze liederen (als ons repertoire dat toelaat) zoveel mogelijk afstemmen aan uw wensen en aan het thema van de dienst.

All inclusive kerkdienst
Tevens kan Gospelkoor Vision een complete dienst verzorgen. U hoeft dan zelf ‘niets’ te doen. Wij verzorgen de dienst van A – Z, inclusief liturgie/ beamerpresentatie en begeleiding van de samenzang. Dit is mogelijk voor zowel reguliere-, jeugd- en kinderdiensten. In overleg met u wordt er voor gekozen of de eigen kerkenraad wel of geen woord van welkom en/of dankwoord voor haar rekening neemt.

Kinderdienst
Een kinderdienst is een inclusive dienst die speciaal gemaakt is voor de kinderen die op de basisschool zitten (4-12 jaar). De liederen, de gebeden en het thema zijn afgestemd op het niveau van kinderen. Deze dienst is ook goed te gebruiken in een Philadelphia bijeenkomst of scholendienst.

Paasdienst
Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de All Inn Paasdienst met als titel ‘De Brug’. Deze dienst zullen we in april voorgaan in zowel Enschede als Markelo en voor 2018 staat er al een aanvraag in Wierden.

Popdienst
Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van een All Inn Popdienst met als titel ‘Heal the World’. Deze super gave en inspirerende (jeugd)dienst zal in juni voor het eerst te horen zijn in Vriezenveen.

Contact
Als u meer te weten wilt komen over ons koor of u wilt informatie omtrent het aanvragen van een optreden dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw vragen kunt u stellen aan:
Trudie Koutstaal 06-12837969 of
Erna Nijen Twilhaar 06-30716222